"Attığın zaman onu sen atmadın. Allah(c.c) attı"(Enfâl Suresi 17.Ayet)

23.05.2023 157

5.sınıf öğrencilerimizden İbrahim Enes DORUK.Hem hafızlık eğitimini sürdürüyor hem de kemankeş(okçu) olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 2 ulusal turnuvaya katılan öğrencimiz ilkinde Ordu'da 16. olurken bu yıl katıldığı Samsun'daki turnuvada 5. olarak büyük bir başarıya imza atmıştır. 25-26 Aralık 2022 tarihlerinde Bolu Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü tarafından organize edilen "Kış Turnuvası'nda 1.olarak hepimizin gururu olmuştur. 2023 yılına da hızla giren evladımız Bolu Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Ortaokullar Arası Okçuluk Turnuvası'nda Klasik Yay Küçükler kategorisinde 1. olarak altın madalya almaya hak kazanmıştır. 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Okçuluk Turnuvası 2023 Klasik Yay Küçükler Kategorisi Bolu 1. olarak bizleri gururlandıran evladımızın bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu ailesi olarak teşekkür ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.

23-05-2023