BOLU / MERKEZ - AKŞEMSEDDİN İMAM HATİP ORTAOKULU

DOST KİTAPLAR

Okulumuzda "Dost Kitaplar" projesi başlatıldı.

Proje kapsamında öğrencilerimize okumayı sevmeleri adına öncelikle neden kitap okumaları gerektiği anlatıldı. Sınıflarıımzda kitaplıklar oluşturuldu ve her öğrencinin kitaplıklara bağış yapması sağlandı. Türkçe derslerinde 1 saat okuma saati olarak belirlendi ve hızlı okuma yarışamarıyla öğrencilerin okuma hızları geliştirilmesi amaçlandı.

Öğrencilerimize okumanın sadece sınfıta değil her yerde olabileceğini öğretmek amacıyla okulumuz bahçesinde öğrencilerimizle "kitap oku" yazısı oluşturuldu. Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için her akşam yatmadan yarım saat kitap okumaları sağlandı.

İnternetin hayatımızda doğru kullanılması için onlara kitap siteleri tanıdıldı ve en güncel kitaplara nasıl ulaşacakları anlatıldı.

Biz Akşemseddin İHO olarak "her yerde her zaman kitap" sloganıyla kitap sevgimizi daima güncelliyoruz. " En iyi dost kitaptır" diyerek zihinlerimizi taze tutuyoruz. Ve son olarak kitap okumak NEFES ALMAKTIR ve YAŞAMAKTIR...

Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen öğrenci veli öğretmen ve idarecilerimize sonsuz şükranlarımızı sunarız

Ayrıca kitap okuma köşelerinin ve kütüphanemizin oluşturulmasında destek veren Petek Kırtasiye ve Ümit Kırtasiye´ye de sonsuz şükranlarımızı sunarız.

20-11-201720-11-201720-11-201720-11-201720-11-201720-11-2017

Yayın: 20.11.2017 - Güncelleme: 08.02.2018 19:16 - Görüntülenme: 580