Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: İlmin ve öğrenmenin zaman ve mekan sınırı olmadığını bilen, yaradılanı Yaradan´dan ötürü seven, tahrip değil imar eden, taklit değil model-örnek olan, sorun değil çözüm üreten, popülerin değil hakikatin peşinden koşan, geçmişine ve kültürel mirasına sahip çıkan, bu toprakları fikir yönünden de verimli kılan, Kur´an-ı Kerim´i hıfzedip ailesinin,toplumunun ve dahi Yaradan´ın rızası için çabalayan, bilgili, başarılı ,kültürlü, ahlaklı, kendine güvenen kişilikli fertler yetiştirmek...

Misyon: Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu; Milli ve manevi değerlere samimiyetle bağlı, topluma hizmeti önceleyen ve bunu gerçekleştirebilmek için kişisel yeteneklerini geliştiren, sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen, bilgili, becerikli, özgüven sahibi, iyi ahlaklı, disiplinli, mesleki yeterliliğe sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlar.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil: İNGİLİZCE, ARAPÇA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK BU BENİM ESERİM YARIŞMASI BÖLGE SERGİSİ ( 2016-2017)
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK BİLİM FUARLARI ( 2016-2017)
Diğer Hususlar: Rehberlik Odası, Spor Odası

WEB - https://aksemseddinhfziho.meb.k12.tr

Adres - TEPECİK MAH. CUMHURİYET CAD. NO 305 MERKEZ / BOLU

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - SANDALLAR

Adres - TEPECİK MAH. CUMHURİYET CAD. NO 305 MERKEZ / BOLU

Ulaşım Okulumuz Mudurnu Yolu üzerindedir. Şehir Merkezinden toplu taşıma araçlarıyla okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Bolu Merkez´e 2,5 km´dir.