BOLU / MERKEZ - AKŞEMSEDDİN İMAM HATİP ORTAOKULU

AKŞEMSEDDİN İMAM HATİP ORTAOKULU

SANDALLAR MAHALLESİ SANDALLAR 2. SOKAK NO61
Vizyon
İlmin ve öğrenmenin zaman ve mekan sınırı olmadığını bilen, yaradılanı Yaradan´dan ötürü seven, tahrip değil imar eden, taklit değil model-örnek olan, sorun değil çözüm üreten, popülerin değil hakikatin peşinden koşan, geçmişine ve kültürel mirasına sahip çıkan, bu toprakları fikir yönünden de verimli kılan, Kur´an-ı Kerim´i hıfzedip ailesinin,toplumunun ve dahi Yaradan´ın rızası için çabalayan, bilgili, başarılı ,kültürlü, ahlaklı, kendine güvenen kişilikli fertler yetiştirmek...
Misyon
Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu; Milli ve manevi değerlere samimiyetle bağlı, topluma hizmeti önceleyen ve bunu gerçekleştirebilmek için kişisel yeteneklerini geliştiren, sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen, bilgili, becerikli, özgüven sahibi, iyi ahlaklı, disiplinli, mesleki yeterliliğe sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlar.
Öğretim Şekli :
Doğal Gaz
ADSL (8 Mbit)
İNGİLİZCE,ARAPÇA
Ulaşım
Okulumuz 14 Burda´nın karşısındadır. Üniversiteye,Dağkente,Abanta ve otogara giden bütün araçlarla okulumuza ulaşabilirsiniz.
SANDALLAR
3,5 km
TÜBİTAK BU BENİM ESERİM YARIŞMASI BÖLGE SERGİSİ ( 2016-2017)
TÜBİTAK BİLİM FUARLARI ( 2016-2017)